Óriás Hegység régió

Óriás Hegység régió

Regionální turistické

informační centrum Krkonoše
Krkonošská 8
543 01 Vrchlabí

+420 499 405 744

info@krkonose.eu

www.krkonose.eu

Ha Ön a téli sportokat kedveli, feltétlenül látogassa meg az Óriás-hegység (Krkonoše) híres, nagy síkomplexumát. Nyáron a hegység, melyben Csehország legmagasabb csúcsa található, kitűnő feltételeket biztosít a gyalogos és kerékpáros turizmus hívei számára.

A nemzeti park neves sí- és téli sportkomplexumairól ismert. Sífutó pályák több száz kilométer hosszúságban. Ideális feltételek a síeléshez minden télen. Mindezt az Óriás-hegység és Hegyalja régió kínálja Önnek.

Felejthetetlen tájképek

Kékellő tavak a hegyek között, titokzatos tőzeglápok, napfényes rétek és lenyűgöző kilátás Csehország legmagasabb hegységének csúcsairól – ez vár Önre, ha gyalogos vagy kerékpáros túrára indul. Több száz kilométernyi kitűnően jelzett turistaösvény áll rendelkezésére. Ha már elfáradt és pihenésre vágyik, egyes csúcsokra kötélpályán is fel lehet jutni.

Visszanyeri egészségét

A hegyek ipari szennyeződésektől mentes tiszta és friss levegője segít, hogy visszanyerje egészségét. Élvezze a wellnes és relaxációs üdüléseket, sportoljon a friss levegőn, játsszon teniszt vagy lovagoljon. Az Óriás-hegység és hegyalja régió nyáron lehetőséget nyújt ahhoz, hogy erejét felújítsa és szervezetét regenerálja. Télen használja ki a nagy, minőségi síkomplexumokat, melyek megállják helyüket az osztrák Alpokkal való összehasonlításban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »