Judenburg

Judenburg

KAPCSOLAT TV Judenburg
Hauptplatz 20
8750 Judenburg

+43 3572 85 000
E-mail küldése
Weboldal

 

Egy történet, amely mintha egy izgalmas történelmi regény lenne. Egy mediterrán város hangulata és látványosságai, amelyek az igazán nagyokkal is fel tudják venni a versenyt. Ez Judenburg, a stájer Zirbenlandban megtalálható történelmi város.



Judenberg városa a Seetaler Alpok tövében emelkedik ki a környező Murtali járás felett. A 75,66 m magas városi torony 42 m magasban csodálatos panorámát nyújt, innen egész Aichfeldet megcsodálhatja. A tornyot 2006-ban építették át a mai Sternenturmmá. A Zeiss-technológia segítségével elmerülhet a 3D-s filmek világában, valamint felfedezheti a végtelen univerzumokat.

A természet közepén fekvő Judenburgban közvetlenül hozzáfér a csodálatos túra- és kerékpárútvonalakhoz a Mura-menti kerékpárút körül. Ez után pedig feltöltődhet a Judenburgi Élményfürdőben, illetve a szomszédos Fohnsdorfban megtalálható Aqualux-Thermében. Az autók és a motorok szerelmesei „haza találnak” a Puch Museumban. A szivárvány minden színében pompázó „PucherIntől” a történelmi kerékpárokon és a moped-, illetve a motorkerékpáripar ékszerein át itt lenyűgöző kiállítási darabokat találnak a fiatalok és idősek egyaránt. A Stadtmuseumban Judenburg történelméből származó kiállítási darabokat tekinthet meg. A látogatók áttekinthetik a város középkori és újkori topográfiáját, valamint a judenbergi történelem fontos állomásait.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »