Kelet-Stájerország

Kelet-Stájerország

KAPCSOLAT Oststeiermark Tourismus
St. Johann bei Herberstein 100
8222 Feistritztal

+43 3113 20678
E-mail küldése
Weboldal

Kelet-Stájerországot kedvesen Ausztria kertjének nevezik. Az ingyenesen hozzáférhető GenussCarddal felejthetetlen ízélményeket és családi emlékeket gyűjthet. A kártyával több mint 120 kirándulási célpont, izgalmas gyalogos és kerékpáros felfedezőtúrák, valamint számtalan termelő kulináris különlegességei hívogatják Önt üdülése során.Kelet-Stájerország hihetetlenül gazdag kulináris különlegességekben, az almától a különleges körtefajtán, a Hirschbirnén át az ALMO-ig (alpesi ökör), a magolajig és a sajtig. Ezek a specialitások az ízélvezeteket felvonultató vendéglátóknál a legfinomabbak és helyben, illetve számos gazdaboltban meg is vásárolhatóak. Aki aktívan szeretné tölteni üdülését, az túrázhat a csodaszép panorámával rendelkező nyugodt alpesi vidékeken vagy végigkerékpározhat virágzó almás kertek mentén. A legszebb túrák köré sorolhatók a Gleccsertől a borig kerékpártúra, a Stájerországi borvidéki kerékpártúra, a Rába-menti kerékpárút, a Feistritz-völgyi kerékpárút, valamint az EuroVelo 9. A napok azonban a meleg vizes termálvízben vagy egy fűszernövényes masszázs közben mennek a leggyorsabban. A varázslatos bemutatókertekben, egy borászati pikniken, de egy millió virágot felvonultató rózsaszín-fehér álomvidéken is új erőre kaphat. A kultúra iránt érdeklődök pedig hangulatos óvárosokat és hatalmas kastélyokat fedezhetnek fel.

A családi élményekről és az ízélvezetkről pedig a GenussCard gondoskodik. A kártyát a programban részt vevő partnervállalkozástól kapja meg és ezáltal több mint 200 kirándulási célpontra látogathat el ingyen.

téli sportok kedvelői a Joglland és a Naturpark Almenland sí- és sífutóterepeinek vonzó pályáin hódolhatnak hobbijuknak. Egyedülálló főzőtanfolyamokon vehet részt, de a kemencés „Bratl-t” (sült hús) is megkóstolhatja. A csillogó túraútvonalakon hótalpas túra közben vagy egy tradicionális hangulatot idéző, sült alma illatot árasztó idilli adventi vásáron pedig romantikus hangulatba jöhet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »