Bad Tatzmannsdorf

Bad Tatzmannsdorf

Südburgenland

Tourismus GmbH

Waldmüllergasse 2-4

A-7400 Oberwart

+43 3352 31313-0

info@suedburgenland.info

www.suedburgenland.info/hu

Bad Tatzmannsdorf (kb. 1.600 lakosú község) a tartományi székhelytől, Oberwarttól északra fekszik 340 m-es tengerszint feletti magasságban.
Bad Tatzmannsdorf gyógyhatású termálvize nagy hagyományokra tekint vissza és a község gyógyító szolgáltatásainak alapját képezi.
A tájegység területén természetesen előforduló iszap, a szénsavtartalmú gyógyvíz és a termálvíz alkotja a szív¬- és érrendszeri megbetegedések valamint a mozgásszervi betegségek gyógyításának illetve enyhítésének három fő pillérét.
Ebből fejlődött ki később ez az egyedülálló sport-, wellness- és egészségközpont.

Bad Tatzmannsdorfban található egyike Burgenland pihenésre csábító termálfürdőinek.

1200 négyzetméteren kínál szórakozást, pihenést, kikapcsolódást a Burgenlandtherme Bad Tatzmannsdorfban. 36 fokos masszázs medencék, 34 fokos külső-belső medencék, pezsgő és masszázsfürdők várják a lazításra vágyó látogatókat. 28 fokos sport medencék mozgásra csábítanak. Természetesen a nyári hónapokban szabad téri medencék fogadják a hűsölni kívánókat.

A Bad Tatzmannsdorf-i Freilichtmuseum, a szabadtéri múzeum kellemes környezetben mutatja be annak a kultúrának az emlékeit, amikor az ember még harmóniában élt a környezetével.

3 hektárnyi területen kerül bemutatásra a paraszti építészet. Újra berendezett, és épített házak mutatják be hajdani életmód emlékeit.

További információk Magyarul:

Osztrák Nemzeti

Idegenforgalmi Képviselet

06 80 012 726

informacio@austria.info

www.austria.info

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Translate »