Duna régió

Duna régió

Donau Niederösterreich

Tourismus GmbH
Schlossgasse 3
A-3620 Spitz/Donau

Fax +43(0)2713/300 60-30
urlaub@donau.com

www.donau.com

T: +43(0)2713/300 60-60

Alsó-Ausztria Duna menti régiója az élet édes oldalát mutatja be! Kellemes kerékpártúrát szeretne tenni végig a Duna partján, vagy kirándulni a világörökség részét képező Wachau-ban vagy végig a Jacobs Weg-en, szívesen hajózna a Dunán, vagy megkóstolná a Wachau-i borokat, vagy a Marsmezőn termett friss spárgát. Itt ezt mind megteheti, ha végig járja a Duna menti gyönyörű vidéket Wachau-tól Carnuntum-ig (Wachau-Nibelungengau-Kremstal, Tullner Donauraum-Wagram és Auland-Carnuntum).

A Duna, Európa második leghosszabb folyója és Ausztria legfontosabb vízi útja ősidők óta rányomja bélyegét a természetre és az emberekre. Szalagként köti össze keletet és nyugatot, a különböző népeket és kultúrákat.
260 kilométer hosszan hömpölyög a folyó Alsó-Ausztriában, és ez alatt a legkülönfélébb tájegységeket érinti.
Niebelungengau és Wachau történelemben gazdag vidéke Európa legvarázslatosabb folyóvölgye. A világörökség része, nemzetközileg elismert borvidék, az életet élvezők kedvelt találkahelye.

Színes színpadok, tágas látóhatár, friss életérzés, ez az, amit a Tulln környéki Duna vidék kínál a vendégeknek. Wagram borvidékét lágy löszteraszok és ősrégi pincesorok szövik át.

A meseszerű világ felderítéséhez a Bécstől keletre fekvő Auland-Caruntum vidéke invitálja Önöket. A rómaiak izgalmas világába, a Carnuntumi Archeológiai Parkba, a Carnuntum borvidékre, a barokk világ buja életébe a Marchfelden található kastélyok jóvoltából és az árterek lenyűgöző világába bemutató Duna-Auen Nemzeti Parkba.

Niederösterreich-Werbung GmbH
Niederösterreichring 2, Haus C

 3100 St. Pölten
+ 43 02742/9000-19800

+43 02742/9000-19804
office@noe.co.at
www.niederoesterreich.at

További információk Magyarul:

Osztrák Nemzeti

Idegenforgalmi Képviselet

06 80 012 726

informacio@austria.info

www.austria.info

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »